Vriendenschaar (H) A1
14-01-2017
10-17

Scheidsrechter:   Bijl, P.C.
Zaterdag speelde Vriendenschaar A1 de altijd met net wat meer spanning omgegeven wedstrijd tegen HKC A1. Voor Vriendenschaar A1 de eerste wedstrijd in de nieuwe sporthal “Het Dok” waar ook de supporters weer met velen aanwezig waren. De eerste minuten van de wedstrijd waren voor HKC A1 die, als cadeautje hun jarige coach, een 3-0 voorsprong namen. Daarna vond Vriendenschaar het wel genoeg en werd met de 3-1 het startschot gegeven voor een inhaalrace. Uit de ruststand van 8-10 bleek dat dit inhalen was gelukt. De tweede helft begon goed en al snel bouwde Vriendenschaar de voorsprong verder uit. Bij 10-14 leek de wedstrijd vast te lopen en konden beide ploegen de korf minuten lang niet vinden. Waar HKC bleef steken op 10 wist Vriendenschaar er uiteindelijk nog 3 te scoren waardoor een eindstand kon worden genoteerd van 10-17.