Nieuws

Blog 3 van de voorzitter

21 maart 2018
www.vriendenschaar.nl

De lente is er.

Na een soort ‘extended’ winter (wat was het koud de laatste weken) ben ik er wel aan toe, net als velen, denk ik. Lente betekent dat we weer naar de Sluisweg gaan. De Wielewaal is prima, maar er gaat niks boven je eigen honk. Wat was het spannend de laatste weken en wat staat er weer veel op de agenda voor de komende tijd.

 

De gehavende selectie moest alle zeilen bijzetten en bij het 2e team is het echt tot de laatste seconde spannend gebleven; gelukkig hebben ze het gered. De reis naar Hoogeveen met de B1 was ontzettend leuk. Een prachtige accommodatie, spannende wedstrijden en een mooi resultaat; 2e van Nederland voor 1e klasse-teams, GEWELDIG! De inzet van de ouders, sponsors en kantinecommissie is een groot compliment waard.
 

Inmiddels is bijna iedereen in het bezit van een ontzettend leuk plaatjesboek en is de spaaractie bij de Hoogvliet vandaag van start gegaan. Tip: laat al je familie en bekenden sparen, zodat je boek helemaal vol komt!

Een andere belangrijke actie is de Paasbest. De commissie heeft een paar wijzigingen doorgevoerd met als doel de opbrengst te verhogen! We verwachten dat iedereen op 4 april met veel enthousiasme aan de slag gaat om zoveel mogelijk loten te verkopen!

 

Op 31 maart start ons vlaggenschip tegen onze plaatsgenoot HKC, dus ik hoop veel korfballiefhebbers uit ons dorp te zien die middag. De maandag daarna, op 2e paasdag, organiseren we weer het Rabobank paastoernooi voor de A1,B1,C1 en D1. Ook zeker de moeite waard om langs te komen. Om alles mogelijk te maken is de accommodatie-commissie en de kantinecommissie weer druk geweest. De kantine ondergaat een kleine metamorfose; doel is om de kantine huiselijker en gezelliger te maken en niet meer te gebruiken als extra kleedkamer. Dat betekent dat we wat dingen willen veranderen en aanscherpen om onze accommodatie netjes en mooi te houden. Een soort van huishoudelijk reglement. Dit staat binnenkort op de website en in de nieuwsbrief.
 

Met het bestuur hebben we gesproken over vrijwilligers. Wie zijn onze vrijwilligers en welke taken zijn er? Onze vrijwilligers zijn: spelende leden, niet-spelende leden én ouders. We gaan de taken zo duidelijk mogelijk omschrijven, zodat we nog beter de juiste mensen op de juiste plaats kunnen inzetten. Binnenkort kunt u hierover meer lezen op de website. Wilt u ook iets doen voor de vereniging, laat het ons weten!

 

Vrij onverwacht moesten we ook op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Gelukkig kunnen we vandaag een nieuw koppel bekendmaken voor de selectie. Dat vraagt altijd wat energie maar in goede samenwerking met de TC is het toch snel gelukt en daar ben ik erg blij mee.

 

Als je het opschrijft merk je pas hoeveel er gebeurt. Wat wordt er door veel mensen veel energie in de club gestoken. Iets om trots op te zijn!

 

We maken er een mooie lente van; ik zie jullie op de Sluisweg.

 

Wil Kuup
06-14644857 
www.vriendenschaar.nl
De voorbereiding op de komende zaalcompetitie is j.l. zaterdag door Vriendenschaar afgesloten met een oefendag in sporthal De Wielewaal… Meer >
 
www.vriendenschaar.nl
Afgelopen 2 weken is voor het eerst in hun bestaan een gezamenlijke zaalkorfbaltoernooi georganiseerd door de Hardinxveldse… Meer >
 
www.vriendenschaar.nl
20 stoere kinderen waren naar de laatste @Friday op het veld gekomen! Echt herfst. Wind, (beetje) regen, warme chocolademelk en… Meer >
 
www.vriendenschaar.nl

Huldiging jubilarissen

15 november 2019
Tijdens de Ledenvergadering is er stilgestaan bij een aantal jubilarissen.   Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-06-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
02-06-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27-09-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
02-09-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-06-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-02-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18-01-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-10-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-06-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven