Vriendenschaar A1 begint tweede helft veldcompetitie met winst

Vriendenschaar (H) A1
01-04-2017
13-18

Scheidsrechter:   Pols, J.
Na het kampioenschap in de zaal stond de ploeg gisteren weer met beide benen op de grond in Barendrecht. Tegenstander was Vitesse, dezelfde ploeg  waar ook de laatste zaalwedstijd tegen was gespeeld. Vriendenschaar begon slordig aan de wedstrijd en mocht zich in de beginfase gelukkig prijzen dat ook Vitesse niet het niveau haalde van de laatste zaalwedstrijd. Ondanks het feit dat het bij Vriendenschaar wat stroef ging namen ze al snel een  voorsprong die niet meer werd weggegeven. Echt spannend werd het niet en in de rust stond er een comfortabele 6-11 genoteerd. Na de rust liep Vriendenschaar verder uit naar 6-13. Bij 7-14 wist Vriendenschaar een periode de korf niet te vinden en kwam Vitesse terug op 4 punten, 10-14. Dichterbij dan 4 punten kwam de ploeg uit Barendrecht echter niet en om en om scorend liep de klok naar de 35 minuten. Eindstand 13-18. De B-On the move ploeg doet hiermee, mede gezien de andere uitslagen in de poule, goede zaken.