Sporting Delta A1
09-09-2017
20-20

Scheidsrechter:   Rikken, P.
Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd van de A1 op het programma. Sporting Delta A1, de ploeg waar vorig jaar in de kwartfinale van de beker van werd verloren was de tegenstander.

Vriendenschaar begon erg sterk en liep snel uit naar een 5-1 voorsprong. Een voorsprong die vervolgens net zo snel weer werd weggewerkt. Het lukte Vriendenschaar echter wel om steeds 2 doelpunten voor te blijven en met een stand van 11-9 werden dan ook de kleedkamers opgezocht.

De tweede helft leek een kopie van de eerste helft. Vriendenschaar begon weer erg sterk en liep opnieuw uit. Bij een stand van 17-12 was het begonnen met regenen. Dit leek het moment van een laatste krachtsinspanning van Sporting Delta. En met succes, elke kans leek er in te gaan en met nog enkele minuten te spelen stond er een stand van 18-19 op het scorebord. Het moment van nagels bijten kon weer beginnen. Sporting Delta scoorde in de laatste minuut de 19-20 en was op weg om de punten te gaan stelen in Hardinxveld-Giessendam. Gelukkig wist Vriendenschaar in de laatste minuut nog de 20-20 te scoren waardoor het met de schrik vrij kwam. Eindstand 20-20.