Vriendenschaar A1 beslist wedstrijd voor rust

30-09-2017
17-22

Scheidsrechter:   Volkers, A J
Afgelopen zaterdag mocht Vriendenschaar A1 weer naar Zeeland. Ditmaal voor de uitwedstrijd tegen Top A1. Omdat vorige week van PKC werd verloren moest er bij Top worden gewonnen om aan te blijven haken bij de bovenste ploegen.

Top startte fel en wist gelijk op voorsprong te komen. 3 minuten duurde het voor ook Vriendenschaar de korf wist te vinden. Vanaf dat moment ging het snel. Binnen 10 minuten stond er 1-5 op het scorebord en daar bleef het niet bij. Bijna elke aanval van Vriendenschaar eindigde met een doelpunt. De ruststand was daarom ook maar liefst 8-17.

De tweede helft verliep voor Vriendenschaar minder soepel, maar het gat was al te groot. Top kwam niet dichterbij dan 4 doelpunten. En zo wint Vriendenschaar A1 ook de derde uitwedstrijd en haakt het weer aan bij de bovenste ploegen. Eindstand 17-22

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen RWA A1 op het programma.(10:30 uur)