Activiteiten

Keezen

Datum 11 jan 2019
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Kantine Vriendenschaar
Adres Sluisweg

Zoals al eerder gemeld zijn de Keezavonden voor dit winterseizoen vastgesteld op de vrijdagavonden 9 november en  7 december dit jaar, en 11 januari , 22 februari en 29 maart in 2019.

De Keez avond op 11 januari is vanaf 18.00 uur met een hapje, drankje en een nieuwsjaarsborrel. De Keezers nemen allemaal zelf iets te eten mee voor op het buffet. 
Om 20.00 uur zetten we de Keez borden op tafel om te gaan Keezen. 

 

Iedereen is welkom, ook degenen die het spel nog nooit hebben gedaan. Het is eenvoudig te leren en op de Keez-avonden is het het motto, iedereen kan meedoen als je maar een goed humeur hebt.

Je mag ook komen kijken.

Als je wat meer wil weten over het spel, kijk eens op internet : www.keezspel.nl of googlet KEEZspel eens, dan krijg je veel informatie. De spelregels zijn op de avond aanwezig met uitleg.

Aanvang is 20.00 uur en de inschrijfkosten zijn €. 5,-- per persoon, daarvoor krijg je koffie/thee en hapjes gedurende de avond. Ook is er voor de winnaar een klein prijsje. Na de 5 spelavonden wordt dan de algehele Keez-kampioen gehuldigd, die de beste totaal-score heeft van 4 avonden.

Iedereen die mee wildoen, moet zich vooraf opgeven (per avond).

 

Voor de Keez-avond op 9 november uiterlijk 6 november opgeven bij Arie van Noordenne,

Bij voorkeur per mail: aj.vannoordenne@gmail.com.


Terug naar boven