Wedstrijdverslagen

Vriendenschaar verliest degradatieduel

18-03-2024
In een rechtstreeks duel met concurrent Animo in de heksenketel van Geldermalsen gaf Vriendenschaar een voorsprong van 16-19 weg en verloor met 20-19. Hiermee is degradatie een feit. Met de thuiswedstrijd in het achterhoofd, werden de dames van Animo nu beter bedwongen, maar Animo startte het best met twee doelpunten van hun puntspeelster.… Lees meer

Gemakkelijke overwinning voor Vriendenschaar

11-03-2024
In de thuiswedstrijd tegen het reeds gedegradeerde RWA begon Vriendenschaar scherp tegen de consequent achterverdedigende tegenstanders uit Rhoon. Onder aanvoering van aanvoerder Christian Brouwer , die met zijn vakgenoten Patrick Noordzij, Pien van Noordenne en Anne Timmer in de 1e aanval was begonnen, werd de RWA-korf met succes onder vuur… Lees meer

Onnodig verlies voor Vriendenschaar

04-03-2024
In de uitwedstrijd tegen KOAG had Vriendenschaar een groot deel van de wedstrijd de overhand, maar gaf halverwege de 2e helft in tien niet-scorende minuten de wedstrijd uit handen en moest genoegen nemen met een nipte 22-21 nederlaag. Vanaf het eerste fluitsignaal zat het CABholland-team goed in de wedstrijd, er werd veel verdedigende druk… Lees meer

Zwakke 1e helft breekt Vriendenschaar op

12-02-2024
Opnieuw was Vriendenschaar in de 1e helft niet bij machte om aanvallend gelijke tred te houden met hun tegenstander.  Bij het bezoekende OVVO werden met name de met scherp schietende dames gezocht, die met een hoog schotpercentage in het eerste deel van de wedstrijd 10 van de 11 korfpunten scoorden. Bij Vriendenschaar werden aanvallend… Lees meer

Vriendenschaar verliest van koploper

05-02-2024
In de uitwedstrijd tegen de ongenaakbare lijstaanvoerder Spirit kon Vriendenschaar alleen in het eerste kwartier van de wedstrijd mee met het schuttersgeweld van de ploeg uit Voorthuizen, maar moest  daarna achter de feiten aanlopen. Het werd een korfpunt-rijke wedstrijd, waarbij Spirit door enkele score-demarrages uiteindelijk een… Lees meer