Sponsoring bij Vriendenschaar

Bedankt voor uw interesse in het sponsorschap bij korfbalvereniging Vriendenschaar. Onze vereniging zou niet kunnen bestaan zonder de financiële hulp van bedrijven. Sponsoring is voor veel sportverenigingen een belangrijk onderdeel geworden van de verenigings-inkomsten. Met steun van sponsors kunnen wij onder andere de kosten van het lidmaatschap op een acceptabel niveau houden, waardoor wij iedereen in Hardinxveld-Giessendam de mogelijkheid kunnen bieden om bij ons te komen sporten.

De betrokkenheid van bedrijven heeft er in de afgelopen 25 jaar toe geleid dat verenigingen zich hebben kunnen ontwikkelen. Dit geldt ook voor Vriendenschaar. Onze vereniging heeft een belangrijke rol in de lokale gemeenschap gekregen. Vriendenschaar biedt jong en oud een platform om gezond, sportief en gezellig bezig te zijn. Ook bij onze vereniging is sponsoring een belangrijke, zo niet onmisbare, inkomstenbron geworden. Wij zijn als sponsorcommissie alle sponsoren dan ook bijzonder dankbaar voor de financiële bijdrage waarmee zij ons steunen.

In het woordenboek staat bij sponsor: “een persoon of organisatie die (sport)evenementen of (sport)verenigingen geldelijk of anderszins steunt in ruil voor vermelding van de naam of het handelsmerk.” Deze definitie klopt. Vriendenschaar biedt personen en bedrijven de kans om hun naam via reclameborden, vlaggen, advertenties of shirtreclames kenbaar te maken. Vriendenschaar wil daar nog iets aan toevoegen. Wij roepen onze leden en supporters op om onze sponsors te steunen door hen de voorkeur te geven bij het kopen van producten of diensten. Een stukje gunning! Vriendenschaar zoekt altijd naar nieuwe sponsors. Wij hebben u verschillende mogelijkheden te bieden:
 
 • Maatschappelijke betrokkenheid
  Wij bieden u de mogelijkheid om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Met uw bijdrage creëert u een verenigingsleven waardoor de bewoners van Hardinxveld-Giessendam in staat worden gesteld om te sporten tegen een schappelijke prijs.
 • Publiciteit
  Uw naam wordt bekend bij duizenden korfballiefhebbers die jaarlijks onze wedstrijden bezoeken. Wij doen er alles aan om onze sponsors naast onze website, ook exposure te bieden via de lokale en regionale media.
 • Netwerken
  Onze vereniging kent veel lokale en regionale sponsors. Op sponsorbijeenkomsten en tijdens wedstrijden kunt u met branchegenoten, leveranciers of afnemers in contact komen.
 • Vermaak
  Na een lange week hard werken zal een bezoekje aan onze accommodatie aan de Sluisweg (veld) of De Wielewaal (zaal) u de nodige ontspanning bieden. Immers een vertrouwde omgeving is iets om naar uit te zien.
De sponsorcommissie en het bestuur van Vriendenschaar doen er alles aan om uw bijdrage goed te besteden. Het is belangrijk om te weten dat uw bijdrage naar alle teams van de vereniging gaan en niet alleen naar de teams die op een hoger niveau spelen. Uw geld wordt eveneens ingezet om de jeugd te vermaken met o.a. speldagen, daagjes uit met jeugd en sinterklaasmiddagen.

Wij hopen dat wij uw interesse in onze vereniging en de sponsormogelijkheden hebben kunnen wekken. Mocht u vragen hebben over de sponsormogelijkheden voor u als ondernemer, neem dan contact op met een van de commissieleden die hieronder worden genoemd. Hopelijk kunnen wij met u en andere sponsors, Vriendenschaar ook in de 21e eeuw laten bruisen als nooit tevoren.
 
Arie van Noordenne (vz)
aj.vannoordenne@gmail.com
06 - 51 29 65 39
Leo Ritmeester
Leo-btmarine@hetnet.nl
06 - 51 98 93 56
Martin Brouwer
06 - 48 95 21 90
René Remans
06 - 51 44 69 92
Tjeerd Putters
06 - 51 25 99 01
Karin Groeneveld
bk.groeneveld@gmail.com
06 - 53 21 18 26
Therese Remans
trees.remans@kpnmail.nl
0184 - 61 78 78
 
Terug naar boven