Wedstrijdverslagen

Vriendenschaar verliest na zwakke 2e helft

20-04-2024
GKV/Enomics 1 - Vriendenschaar (H) 1
In de uitwedstrijd tegen GKV, die onder wisselende weersomstandigheden gespeeld werd, moest Vriendenschaar in de tweede helft haar meerdere erkennen in de Gorinchemse thuisploeg. De wedstrijd begon met een minuut stilte vanwege het overlijden van Piet van ’t Verlaat , het oudste lid en erelid van Vriendenschaar. In de 1e helft van deze… Lees meer

Goede start veldseizoen voor Vriendenschaar

06-04-2024
Vriendenschaar (H) 1 - Weidevogels 1
In de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie  in de overgangsklassse was Weidevogels de tegenstander van Vriendenschaar . Op het fraaie complex op de Sluisweg maakten de gasten uit Bleiswijk  het in de 1e helft de onzuiver schietende Hardinxvelders lastig , maar in deel 2 had het CABholland-team duidelijk de overhand wat… Lees meer

Vriendenschaar verliest degradatieduel

18-03-2024
In een rechtstreeks duel met concurrent Animo in de heksenketel van Geldermalsen gaf Vriendenschaar een voorsprong van 16-19 weg en verloor met 20-19. Hiermee is degradatie een feit. Met de thuiswedstrijd in het achterhoofd, werden de dames van Animo nu beter bedwongen, maar Animo startte het best met twee doelpunten van hun puntspeelster.… Lees meer

Gemakkelijke overwinning voor Vriendenschaar

11-03-2024
In de thuiswedstrijd tegen het reeds gedegradeerde RWA begon Vriendenschaar scherp tegen de consequent achterverdedigende tegenstanders uit Rhoon. Onder aanvoering van aanvoerder Christian Brouwer , die met zijn vakgenoten Patrick Noordzij, Pien van Noordenne en Anne Timmer in de 1e aanval was begonnen, werd de RWA-korf met succes onder vuur… Lees meer

Onnodig verlies voor Vriendenschaar

04-03-2024
In de uitwedstrijd tegen KOAG had Vriendenschaar een groot deel van de wedstrijd de overhand, maar gaf halverwege de 2e helft in tien niet-scorende minuten de wedstrijd uit handen en moest genoegen nemen met een nipte 22-21 nederlaag. Vanaf het eerste fluitsignaal zat het CABholland-team goed in de wedstrijd, er werd veel verdedigende druk… Lees meer